|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd ved køb af skateboard
Her er en række gode råd til dig som skal ud og købe skateboard.

1) Sørg for at dit skateboard er lavet af canadisk ahorn. Der findes skateboards, der er lavet af mange forskellige træsorter, men den allerbedste er, pga. dens stivhed, canadisk ahorn. Så er du sikker på, at selve decket i hvert fald kan holde til alle de vilde stunts du skulle kunne finde på at lave.

2) Sørg for at decket er koldlimet. Der findes forskellige metoder til at lime decket sammen. De fleste skateboard er lavet af 7 lag træ, der er limet sammen. De stiveste og mest holdbare skateboards er limet sammen med en teknik, der hedder koldlimning eller koldpresning. Metoden er dyrere og mere tidskrævende end de alternative limemetoder til skateboards, men koldlimning er med til at sikre at skateboardet bliver holdbart og kan holde til at blive brugt lidt hårdhændet. Så sørg for at købe et koldlimet skateboard.

3) Sørg for at købe dit skateboard bredt nok. Hvis du har store fødder eller skal bruge skateboardet til at lave tricks med, er det vigtigt at skateboardet er bredt. Lad derfor være med at købe en af de helt smalle modeller så.

Kategorier på sider:

Kampagnetilbud Skateboard opbygning Skateboards Diverse skateboard ting Sportsudstyr Streetwear Gode rd ved kb af skateboard Spil p nettet


 Du er her: Skateboards - Netannoncer Skateboards -